Alle News Impuls

Savršeno prezentirano

Kuhinja se sa dobrim odabirom rasvjete može uklopiti u ambijent dnevnog boravka. © Domus Line

#IMPULS | Kuhinja već dugo nije samo prostor za kuhanje, nego je to dizajnerski kutak koji bi se trebao besprijekorno uklapati u ambijent dnevnog boravka. Ovdje osvjetljenje igra važnu ulogu: Domus Line aluminijski profil Andy u kombinaciji s LED trakama Flexyled kreira odličan spoj koji će savršeno naglasiti sokl ili kuhinjsku radnu ploču.

Andy je samokonfiguracijski mikroprofil. S aluminijskim profilom se u milimetar mogu naglasiti kuhinjski otoci, sokli ili radne ploče. Kolekcija uključuje univerzalan profil od prešanog aluminija s potrebnim priborom za montažu, dostupan u prirodno eloksiranoj ili mat crnoj izvedbi. Na kutovima se može konfigurirati na dva načina: unutarnji kut od 90 stupnjeva za standardne kuhinjske elemente i vanjski kut od 90 stupnjeva za kuhinjske otoke. Montaža je jednostavna i brza dvostranom samoljepljivom trakom ili pomoću montažnih klipsi. 

Upravljanje

LED traka Flexyled SE-H4 je savršen dodatak za Andy u toplo bijeloj ili neutralno bijeloj boji svjetla. Naglasite elemente ovisno o primjeni i vlastitom ukusu. Izvori svjetlosti kao što je Flexyled SE H4 su otporni na prskanje vodom prema IP 44, a zahvaljujući silikonskom profilu, otporni su i na manje udarce. LED trakom se može upravljati na više načina: putem daljinskog upravljača Call Me, senzorom pokreta PIR 2.0 ili putem senzora na dodir Dottl-IR – prekidači iz tvrtke Domus Line nude kako tehnički tako i optički širok izbor rješenja.

 

WEB KATALOG

Više informacija: Aluminijski profil Andy

Više informacija: Led traka FLEXYLED SE

( )