Alle News Pogled

Online katalog za listanje 2.0

Novom izvedbom online kataloga za listanje reorganiziraju i kategoriziraju se područja proizvoda. © SCH/M.Reichl

#POGLED | Naši su katalozi već desetljećima vrlo popularni izvori informacija, pružajući dobar pregled odgovarajućih tematskih područja. Odjel marketinga proizvoda je gotovo godinu dana radio na ovom složenom projektu, kako bi ovaj za naše kupce važan alat podigli na suvremenu digitalnu razinu.

Dobiti pravu informaciju u pravo vrijeme nije samo odlučujuća prednost u odnosu na konkurenciju, već i bitan čimbenik za učinkovitost i kvalitetu. Novi digitalni katalozi za listanje su po prvi puta bili dostupni tijekom velikog sajma inovacija BWF u Linzu. Novom izvedbom online kataloga za listanje reorganiziraju i kategoriziraju se područja proizvoda, što pretraživanje čini jednostavnije i intuitivnije. Opširne informacije koje se mogu naći u web katalogu su sada dostupne i u online katalozima za listanje, čime se znatno povećava jednostavnost korištenja.

Svijet proizvoda i tematski svijet

Online katalozi za listanje podijeljeni su u dvije rubrike - Svijet proizvoda i Tematski svijet. Prikazan je gotovo cijeli asortiman u dvanaest novih proizvodnih područja. Ta su područja podijeljena u jednostavne grupe proizvoda kako bi se omogućio brz i strukturiran pred odabir - za ovu pretragu nije potrebna registracija. Kupci i svi zainteresirani mogu jednako koristiti informacije iz područja proizvoda. Na taj način se uveliko olakšava pretraga i poboljšava usklađenost web i online kataloga za listanje na svim razinama. Prikaz asortimana se znatno pojednostavljuje. Cjelokupan sadržaj kao što su npr. videozapisi, sigurnosno-tehnički listovi, upute za montažu, slike od 360 stupnjeva i još mnogo toga mogu se po potrebi odmah vidjeti u online katalozima za listanje. Registrirani kupci pojedini proizvode mogu jednostavno prenijeti iz online kataloga za listanje u košaricu. Novi vizuali su sami po sebi jasni i vode korisnika udobno i jednostavno kroz Svijet proizvoda.

U rubrici Tematski svijet su klasične tiskane brošure prikazane kao katalozi za listanje.

NOVI KATALOG

( )