Alle News Impuls

Vizualno drugačije - tehnički savršeno

Halcö okovi za klizna vrata impresioniraju svojom stilskom elegancijom i visokokvalitetnom tehnologijom. © halcö

#IMPULS | Bezvremenski Halcö klizni okov od crnog čelika ili antik željeza je posebno namijenjen za montažu drvenih i staklenih vrata. Crni čelik je sirovi čelik u svom prirodnom obliku. Estetska površina crno-plave naslage nastaje posebnim postupkom oblikovanja pri vrlo visokim temperaturama.

Naneseni premaz djeluje slično poput patine i štiti materijal. Izražajan izgled je nepogrešiv i naglašava visokokvalitetni karakter proizvoda. Nakon procesa zagrijavanja, okov se premazuje posebnim zaštitnim uljem. Plemenit i moderan sjaj također je osiguran brtvljenjem. Crni čelik daje svakom proizvodu njegovu posebnost, čineći tako svaki komad unikatnim. Halcö okov za klizna vrata i garniture su posebno namijenjene montaži drvenih i staklenih vrata.

Okov od antik željeza 

Antikno željezo također je vrlo popularno i često se koristi kao bezvremenski stilski element u dizajnu interijera. Takozvano antičko željezo je prirodno svijetlo željezo i obrađeno je u kovačnici na visokim temperaturama. U ovom složenom procesu obrade, materijal razvija svoju karakterističnu ljuskastu strukturu, što također čini svaki proizvod jedinstvenim. Antikno željezo također je na kraju presvučeno posebnim premazom i tako zaštićeno od korozije u unutrašnjosti. 

Maksimalna nosivost okova za klizna vrata je 80 kg i namijenjena je vratima debljine između 35 i 45 mm. Za izvedbe od 35 mm ili 50 mm, tu je poseban odbojnik. Pritom je vrlo važna pozadina na koju su vrata pričvršćena. Normalne zidne površine zahtijevaju samo 35 mm, dok se za obložene zidove preporučuje odstojnik od 50 mm. 

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )