Alle News Impuls

Visoke izvlačne kolone za najbolji pregled i pristup

Visoka izvlačna kolona Pleno Fioro. © Peka

#IMPULS | Cijela unutrašnjost ormara na dohvat ruke! Sada je to moguće s visokim izvlačnim kolonama Pleno tvrtke Peka.

 

Jedan potez rukom je dovoljan i vrata ormara s visokom izvlačnom kolonom Pleno se otvaraju. Sve police, čak i najviše, istodobno izlaze iz ormara i prezentiraju cjelokupan sadržaj ormara. Police impresivno lagano klize po vodilicama, tako da ormar slobodno može otvoriti i dijete. Jedino, zbog sadržaja na gornjim policama dijete mora još malo narasti. Za sve ostale vrijedi: udoban i ergonomski pristup svakom predmetu. Najviše police su podijeljene i na njima se mogu pohraniti određeni predmeti ili namirnice. Na gornjim policama ormara se mogu staviti veće vrećice i zalihe, na donjim posuđe i pribor za jelo. 

Preglednost, ušteda vremena i zaštita namirnica

Sandra Weber Blättler, zamjenica direktora tvrtke Peka-Metall AG, objašnjava prednosti okova Pleno: «Zato jer otvaranjem vrata ormara sve police automatski i istodobno izlaze van, cjelokupan sadržaj ormara je vidljiv za sekundu. To štedi vrijeme, nema više naporne potrage za stvarima. Tamo gdje je sve pregledno, namirnice se više ne kvare.»

Visoki izvlačni ormar Pleno je dostupan kao kompletan set okova s ovjesnim policama i vodilicama podesivim po visini te Soft otvaranjem te u dvije izvedbe polica: Fioro (s drvenim umetcima) i Libell. Police se mogu fleksibilno podijeliti magnetičnim razdjelnicima.

 

WEB KATALOG: Pleno izvlačna kolona s policama Fioro

WEB KATALOG: Pleno izvlačna kolona s policama Libell

( )