Alle News Impuls

Moderna i funkcionalna radna odjeća

Kvalitetna radna odjeća mora zadovoljiti potrebu za funkcionalnim značajkama – posebno džepovima. © pka

#IMPULS | Čvrsta i otporna, a dobro izgleda – pka Bestwork više je od radne odjeće. S preko 20 godina tradicije, tvrtka pka prepoznala je potrebe radnika za radnom odjećom: od modernog kroja i udobnosti pri nošenju do optimalne funkcionalnosti i inteligentnih, korisnih dodataka.

Radna odjeća mora podnijeti i najveća naprezanja. Robusni i otporni materijali za svakodnevnu upotrebu i reflektirajući elementi koji korisnika čine vidljivim u mraku, značajne su osobine pka radne odjeće. Oblik i veličina moraju dobro odgovarati kako bi se osigurala visoka udobnost nošenja. Kvalitetna radna odjeća također mora zadovoljiti potrebu za funkcionalnim značajkama – posebno džepovima. Funkcionalni dizajn džepa važan je za radne hlače koje nose radnici. Svaka djelatnost ima svoje zahtjeve – a posebne primjene zahtijevaju posebne značajke. Petlje za čekić, džepovi za metre, džepovi za mobitele, džepovi s patentnim zatvaračem, džepovi za koljena: sve značajke moraju biti pametno posložene i isplanirane. U stolarskim radionicam je potrebno spriječiti piljevinu da uđe u džepove stolara, dok je u montažnoj i automobilskoj industriji važno zaštititi dijelove od ogrebotina uzrokovanih izloženim patentnim zatvaračima.

Radnik bi se trebao osjećati dobro u odgovarajućoj radnoj odjeći – i sigurno! Potrebne su posebne zaštitne mjere, ovisno o radu i djelatnosti. Na primjer, zaštitna odjeća koja štiti od topline i plamena ili od opasnosti od električnih napona. Cilj je učinkovito zaštititi zaposlenike od opasnosti i štete po zdravlje.

 

WEB KATALOG: pka Bestwork radna odjeća

( )