Alle News Impuls

Svestrani sustav vodilica

Uz program TANDEM moguće je realizirati široke ladice s kratkim nazivnim duljinama. © Blum

#IMPULS | Skriveni sustav vodilica TANDEM svestrano je rješenje za vaše ideje od drva. Njegov bogat program omogućuje vam posebnu fleksibilnost pri oblikovanju. Odaberite između velikog broja nazivnih duljina, različitih vrsta izvlačenja i razreda opterećenja, kao i optimalnih tehnologija kretanja za blago i tiho otvaranje i zatvaranje.

Posebna prednost sustava TANDEM njegov je bogat program. Skriveni sustav vodilica s razredima opterećenja do najviše 30 kg dostupan je kao potpuno ili djelomično izvlačenje. Dostupan je i širok spektar nazivnih duljina – od 250 do 650 mm. 

Lakoća korištenja 

Sustav vodilica TANDEM odlikuje se mirnim, nečujnim kretanjem. Plastični cilindri otporni na habanje osiguravaju bolje raspoređivanje težine ladice i sprječavaju struganje metala. Zahvaljujući tehnologijama kretanja tvrtke Blum, ladice se otvaraju i zatvaraju sasvim tiho. 

Uvjerljiva stabilnost

Skriveni sustav vodilica omogućuje vrlo široka, visoka i duboka izvlačenja blizu poda. Zato što je stabilan i ima dobru vrijednost spuštanja – čak i kada je ladica pod punim opterećenjem. Time vaši kupci u svim stambenim prostorima dobivaju dragocjeni prostor za spremanje. 

Primjeri primjene

TANDEM u hodniku. Namještaj u hodniku nudi prostor za brojne sitnice. Međutim, i velike stvari bi trebale biti dobro spremljene – najbolje u visokim, širokim izvlakama. Neovisno o veličini izvlačnog elementa, nije se potrebno odreći TANDEM - nečujnog kretanja. 

TANDEM u kupaonici. U kupaonici se traže praktična rješenja za namještaj. Uz program TANDEM moguće je realizirati široke ladice s kratkim nazivnim duljinama – zahvaljujući stabilizatoru stranica (opcija). 

TANDEM u dnevnom boravku. Ostvarite svoje ideje za namještaj, primjerice iznimno široke elemente za izvlačenje, niske ormare ili izvlačne police. Za široke izvlake s kratkim nazivnim duljinama, BLUM je razvio stabilizator stranica. Zahvaljujući mehanizmu BLUMOTION, zatvaranje je uvijek lagano i tiho. 

Komfor za individualne potrebe

Prilagodljivi sustav prigušivanja BLUMOTION mehanički osigurava blago i tiho zatvaranje. Električna podrška SERVO-DRIVE čini postupak otvaranja posebno jednostavnim: samo lagano dodirnite i ladica se otvara. TIP-ON omogućuje ovu udobnost na mehanički način. Kod sustava TANDEM – djelomično izvlačenje mehanizam TIP-ON već je integriran u vodilicu te dodatni dijelovi nisu potrebni.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )