Alle News Pogled

Sobna vrata, dekorativni elementi modernog interijera

DONAU vrata Soft CPL Authentic hrast s pukotinama god vodoravan.

#IMPULS | Sobna vrata važan su dekorativni element koji može naglasiti ambijent te individualan stil stambenog prostora. Bezvremenski naglasak modernog dizajna zrači na poseban način. Moderne ideje ili klasični dizajn kombiniraju se s toplinom drva ili hladnoćom stakla. Schachermayer nudi sobna vrata koja odgovaraju vašoj osobnosti i životnom prostoru. Drvena vrata s vodoravnim ili okomitim godovima, staklenim elementima ili lajsnama te staklena vrata strukturirane površine imaju poseban šarm i omogućuju diskretne, ali učinkovite mogućnosti uređenja interijera.

Širokim izborom modela vrata i raznim linijama Schachermayer  pokriva  sve potrebe kod uređivanja stambenih objekata. Solido modeli Creative, Stil i Smart, kao i Donau modeli Soft CPL i Soft bijelo lakirano nude razne mogućnosti i vješto se uklapaju u sve dizajne interijera. Moderni, bezvremenski i elegantni modeli vrata uklapaju se savršeno u svaki ambijent. 

Moderan dizajn 

Od klasičnih drvenih vrata do vrata s iverokal ispunom (bušena iverica) ili ispunom od kartonskog saća, vrata sa staklenim elementima, klizna vrata ili staklena klizna vrata - Schachermayer ide uvijek u korak s najnovijom tehnologijom. Modeli iz serije „Solido Smart CPL“ impresioniraju visokokvalitetnom optikom i inovativnim materijalom. CPL (Continuous Pressure Laminate) je materijal (imitacija drveta) izrađen od slojeva vlakana impregniranih smolom u kontinuiranom procesu prešanja. Vrata i dovratnike s CPL površinom odlikuje visoka otpornost na abraziju, ogrebotine i svjetlost, lagana su za održavanje i čišćenje blagim lužinama ili sredstvima za čišćenje u kućanstvu. Sobna vrata s kromiranim ili crnim lajsnama dostupna su u svim CPL dekorima.

Najnoviji trendovi

Trenutno su vrlo popularna i tražena klizna staklena vrata koja stvaraju dojam otvorenog prostora i čine prostorije većim. Tehnička profinjenost i šarmantan dizajn  kliznih staklenih vrata odličan su stilski element svakog interijera koji se zadržava godinama pa čak i desetljećima. Staklena vrata su dostupna u setu s potrebnim okovom i vodilicom. Uz najprodavaniji model Donau Sensita 15, novitet u Schachermayeru su i staklena vrata u bojama „Black-Shine“ (siva) i „Black-Dark“ (crna). Ovakve inovacije otvaraju potpuno nove mogućnosti uređivanja interijera te mogu istaknuti ambijent i individualan stil stambenog prostora.

Bez obzira da li je vaš dom moderan ili klasičan, Schachermayer nudi sobna vrata koja se elegantno uklapaju u sve dizajne interijera.

 

WEB KATALOG: Više informacija o DONAU vratima

WEB KATALOG: Više informacija o SOLIDO vratima

( )