Alle News Impuls

Sigurno otvaranje

Ergonomsko oblikovana kvaka, montirana na optimalnoj visini od 111 cm, pruža sigurnost i maksimalnu higijenu. © FSB

#IMPULS | Neuobičajna vremena zahtijevaju neuobičajne mjere. Tvrtka FSB ide u tom smjeru i nudi primjenjivo rješenje. Zaštita od infekcija nije više samo u bolnicama na prvome mjestu. FSB 1287 u potpunosti ispunjava nove promjenjene zahtjeve. Ergonomsko oblikovana kvaka pruža sigurnost i maksimalnu higijenu.

S kvakom FSB 1287 se vrata mogu lagano otvoriti podlakticom. Ruke ostaju slobodne i čiste. Novi nastavak uveliko olakšava otvaranje vrata dok su vam ruke zauzete. Postavite podlakticu iza zakrivljene kvake i - ovisno o smjeru - pritisnite zglobom ili laktom.

Komfor korištenja

Kako bi korištenje bilo što ugodnije kvaka se u povratnom položaju nalazi na visini od 111 cm. FSB 1287 je optimizirana za primjenu na često korištenim vratima kao što su to npr. vrata u bolnicama, staračkim domovima, vrtićima, školama i drugim javnim ustanovama. Garniture su prikladne za standardna vrata, vrata u slučaju nužde te protupožarna vrata prema DIN EN 179.

Antibakterijska površina

Ova nova kvaka se serijski isporučuje sa zaštitnim premazom FSB Anti-Infection Coating (AIC). AIC je fiziološki bezopasan premaz. Biokompatibinost je ispitana i potvrđena prema DIN ISO EN 10 993-5. Dobro je znati da antibakterijski  premaz FSB Anti-Infection Coating (AIC) pouzdano uklanja većinu klica.

 

WEBKATALOG: Više informacija o proizvodima

( )