Alle News Impuls

Modularni sustav polica

Volpato Stili modularni regalni sustav moguće je koristiti u skoro svakoj prostoriji. © Volpato

#IMPULS | Talijanska tvrtka Volpato je kreirala moderan i funkcionalan regalni sustav polica zvučnog imena Stili. Ovaj regalni sustav, odlično osmišljenog dizajna, moguće je koristiti u skoro svakoj prostoriji. Modularni sustav ugradnje omogućuje postavljanje elemenata i polica prema individualnim željama i vlastitom stilu unutarneg uređenja.

U stambenim prostorima regalni sustav Stili, koji se može ugraditi od poda do stropa, može se koristiti u spavaćim sobama kao garderobni ormar, u dnevnom boravku kao ugrađeni zid / knjižnica ili kao pregradni element koji razdvaja sobu u dva zasebna prostora. Srednji profil koji se kao opcija može koristiti kao veza između zida i okomitog strukturnog profila što cijeloj strukturi daje veću krutost i čvrstoću.

U javnim prostorima regalni sustav Stili se može koristiti, na primjer, u trgovini za izlaganje proizvoda ili u uredima kao police za skladištenje.

Sustav Stili se sastoji od profila, pokrovnog profila, gornjih i donjih nogica, nosača drvenih polica, nosača staklenih polica, zidnih veznika, veznih elemenata i garderobnih cijevi. Sve navedeno možete pronaći u Schachermayer asortimanu.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )