Alle News Impuls

Raznovrsnost površinskih obrada

Kada su elementi na vratima, poput kvaka i spojnica međusobno usklađeni, nastaje harmonična, cjelokupna slika. © Simonswerk

#IMPULS | U skladu s aktualnim trendovima uređenja interijera, koji zahtijevaju sklad boja i oblika svih predmeta i komada namještaja, tvrtka Simonswerk u svojoj ponudi ima spojnice u više završnih obrada i boja. Skrivene spojnice za vrata TECTUS savršeno se uklapaju u svaki koncept dizajna prostora.

Izbor materijala, površina i boja ne završava na primarnim elementima dizajna kao što su podovi, zidovi i namještaj. Ulazi u razne prostorije stambenih ili poslovnih objekata su osmišljeni i dizajnirani za različite dimenzije i materijale zidova, dovratnika i krila vrata. Njihova integracija u strukturu prostora događa se, uz poštivanje koncepta unutarnjeg uređenja, ugradnjom vrata s falcom ili bez falca, dobro dimenzioniranih cilindričnih spojnica i potpuno skrivenih sustava spojnica. Nosivost, sigurnost, područja primjene i posebni zahtjevi kao što su zaštita od požara ili buke utječu na odabir odgovarajućeg sustava spojnica za vrata.

Izgled u kombinaciji s funkcijom

Uz različite izvedbe sustava spojnica, Simonswerk također nudi veliki izbor površinskih obrada, koje se mogu savršeno uklopiti u svaki koncept dizajna prostora. Potpuno je nebitno radi li se o tonovima koji stvaraju neupadljiv i suzdržan efekt, ili o upadljivom detalju koji se ističe u prostoru.  

Metalne površine

Izbor površinske obrade sustava okova za vrata ovisi o arhitektonskom konceptu objekta ili interijera. Kada su elementi na vratima, poput kvaka i spojnica međusobno usklađeni, nastaje harmonična, cjelokupna slika. Metalne površine, a posebno poniklane polirane, mesingane polirane ili od ružičastog zlata izgledaju plemenito i moderno. Savršeno glatke i ravne površine osiguravaju potpuno homogen izgled i ravnomjeran intenzitet boje cijele spojnice. 

Upadljivi detalji

Sve je veća potražnja za tamnim tonovima u interijerima. Kuhinjske fronte, podovi, namještaj – igra s kontrastom, želja da se „upadne u oči“ ili odabirom istih boja postigne ujednačen i harmoničan ambijent, dovodi do sve češćeg izbora crne i sličnih boja. Posebno u kombinaciji s materijalima kao što su beton, hrast ili čelik, dizajnerski atraktivno djeluju crna i mat crna boja, brončana boja u različitim nijansama i antracit.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )