Alle News Impuls

MERIVOBOX – platforma Box za vaše ideje

MERIVOBOX nudi odgovarajući izbor različitih boja: svileno bijela, indium siva i orion siva u mat izvedbama jamče ispunjavanje najviših estetskih zahtjeva. © Blum

#IMPULS | Nikad prije nije bilo tako jednostavno ponuditi raznovrsna rješenja. Merivobox je platforma koja to čini mogućim: ladice i izvlake za sve namjene iznimno su jednostavne za obradu i montažu. Iskusite potpuno optimiziranu funkcionalnost kombiniranu sa sofisticiranom estetikom. Ukratko: sa sustavom Merivobox ostvarite svoje ideje. Ideje kupaca također. Pripremite se za budućnost i budite spremni za sutrašnje zahtjeve.

Sustav MERIVOBOX je modularna box platforma koja omogućuju raznolikost s jednakim postupkom proizvodnje i sastoji se od tri osnovna elementa - vodilica koja se pričvršćuje na korpus, stranica i fronta. Ključni dio je vodilica koja se pričvršćuje na korpus samo s jednim položajem pričvršćivanja vijcima za sve primjene. Na nju se postavlja ladica prema individualnim idejama. To pojednostavljuje proizvodne procese i povećava učinkovitost. 

Vodilica koja se pričvršćuje na korpus

Inovativni L-oblik vodilice koja se pričvršćuje na korpus čini MERIVOBOX izvanredno stabilnim, čak i kad je vrlo opterećen. Uz sinkronizirano nečujno kretanje visoka stabilnost fronti otvara nove mogućnosti u dizajniranju kuhinje – visoke fronte se jednostavno mogu kombinirati s niskim stranicama. Zahvaljujući integriranom prilagodljivom sustavu prigušivanja BLUMOTION, namještaj se uvijek zatvara blago i tiho. Za fronte bez ručki MERIVOBOX se može opremiti električnom podrškom pri otvaranju SERVO-DRIVE i mehaničkom podrškom pri otvaranju TIP-ON BLUMOTION. Jednaki položaji pričvršćivanja omogućuju fleksibilnu nadogradnju tehnologija kretanja po individulnim željama.  

Dizajn i jednostavna montaža

Karakterističan izgled s jasnim linijama i jedinstvenim stilskim elementima čine MERIVOBOX nezamjenjivim. Vidljivi dijelovi od metala i kontinuirani koncept boja kreiraju izniman izgled. Dizajn stranice definiran je naglašenom linijom što osigurava uzbudljivo prelamanje svjetlosti. Čista unutarnja linija je dodatno naglašena pokrivnom kapicom. Zahvaljujući dosljednom konceptu platforme svaka varijanta sustava može se ostvariti brzo i jednostavno. Box sustav raspolaže jednostavnim, dobro označenim i lako dostupnim trodimenzionalnim mogućnostima namještanja koje su jednake kod svih stranica. Potpuno novo osmišljeni koncept vodilica jamči iznimno tihi hod i visoku opteretivost. S ovim sustavom se postiže iznimna stabilnost fronti, tako da čak ni kod fronti visokih korpusa nije potrebna dodatna stabilizacija. 

MERIVOBOX se savršeno uklapa u svaki prostor u domu – od kuhinje do kupaonice. Izradite raznovrstan i nepogrešiv namještaj koji je spoj minimalizma i originalnosti. Prepustite se inspiraciji!

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )