Alle News Impuls

MACO grupa: kvaliteta i održivost

Obiteljsko poduzeće sa sjedištem u Salzburgu. © MACO

#IMPULS | MACO je samostalno i neovisno obiteljsko poduzeće. Obitelj Mayer i MACO menadžment vode poduzeće na dobrobit svih uključenih interesnih grupacija vodeći računa o budućim zahtjevima tržišta i s puno ekonomskog takta. U sjedištu u Salzburgu nalaze se centralna uprava te proizvodnja, a osim toga i odjel za razvoj proizvoda, menadžment prodaje, nabava, odjel za osiguranje kvalitete, te financije i marketing.

Sposobnost kreiranja inovacija najvažniji je faktor uspjeha MACO grupe. Brzo prepoznavanje potreba tržišta, razvijanje praktičnih rješenja i njihovo ciljano promicanje na tržište te funkcionalnost i kvaliteta MACO okova zasigurno osiguravaju budućnost. S udjelom vlastite proizvodnje od preko 98%, mogu brzo i fleksibilno reagirati na promjene tržišta. Široka paleta proizvoda garantira razna rješenja okova i to sve na jednom mjestu. MACO posluje u skladu s ekonomskim, ekološkim i društvenim aspektima i tako stvara temelj za održiv poduzetnički uspjeh.

Razvoj i inovacija

Kao vodeći u razvoju tehnologije, MACO je oduvijek orijentiran prema efikasnim proizvodnim rješenjima. MACO proizvodi oduševljavaju zbog inovativne tehnike, najviše razine kvalitete te svoje funkcije s naglaskom na lijep dizajn. MACO ne samo da prati trendove, već i potiče razvoj građevinskih okova u budućnosti. U razvoju proizvoda se trenutni zahtjevi funkcije i dizajna prenose na inteligentna rješenja okova. U vlastitoj proizvodnji MACO primjenjuje 7 postupaka obrade površine i tako nudi najširi asortiman obrade površina u branši. Postupci obrade površine: TRICOAT-PLUS koji potpuno zaustavlja koroziju, Silber-look (galvanizacija), RUSTICO-PREMIUM-PLUS (zaprašivanje), eloksiranje, lakiranje na mokro, parenje vakuumom i plastificiranje. Od svibnja 2020. dostupna je i inovacija u završnoj obradi površine - Silver-look EVO. Isto tako jedinstvena je i VCI zaštita od korozije za brave koja se primjenjuje kod drva s visokim udjelom kiseline: 4safecoating.

Održivost

MACO strogo pazi na to da njegovi proizvodi zadrže najbolju kvalitetu funkcije i površinske obrade svojih proizvoda. Zahvaljujući svojim prozvodnim pogonima u Austriji koji udovoljavaju mjerilima osigurane kvalitete i održivosti proizvoda, obiteljsko poduzeće sa sjedištem u Salzburgu jasno se deklarira kao premium ponuđač. Svakodnevno rade na tome da svoju proizvodnju i procese razvijaju prema najvišim standardima zaštite okoliša te očuvanja resursa. 

Ispitivanje kvalitete i funkcije

MACO surađuje s certificiranim distributerima i koristi testirane i odabrane materijale. Stabilno visoku kvalitetu garantiraju inteligentan proizvodni dizajn, najmodernije tehnike proizvodnje i ispitivanja te kompetentni i motivirani suradnici. Svaki proizvod se u Salzburgu podvrgava iscrpnim ispitivanjima prije serijske proizvodnje. Dijelovi ili grupe proizvoda važni za pravilnu funkciju dodatno se kvalificiraju u normativnim ispitivanjima vijeka trajanja. Isto tako se ispituje i funkcionalnost out-source proizvoda.

Jasne prednosti

  • Djelotvoran razvoj proizvoda
  • Održivo osigurana kvaliteta svih proizvodnih grupa
  • Inovativna zaštita od korozije TRICOAT-PLUS  i drugih šest tehnologija površinske obrade
  • Ispitivanja na nepropusnost zraka i vode
  • Ispitivanja elemenata na protuprovalnu zaštitu

 

WEB KATALOG: Zaokretno/otklopni okov

WEB KATALOG: MACO HS

WEB KATALOG: MACO SKB

( )