Alle News Impuls

Inteligentna rasvjeta UNIKA D-MOTION

Podgradna rasvjeta za kuhinjske elemente. © Domus Line

#IMPULS | Prilagodite boju i snagu svjetlosti svojim potrebama. Bilo za opušteni dnevni ambijent ili za ugodnu večernju atmosferu, DomusLine D-Motion omogućuje individualno podešavanje intenziteta i tonova boja.

Inteligentna rasvjeta, individualno prilagodljiva vašim potrebama

Cilj tvrtke Domus Line je razviti inteligentne sustave osvjetljenja koji se mogu prilagođavati pojedincu. Podgradna svjetiljka UNIKA D-MOTION ispunjava te zahtjeve i omogućije korisniku individualno upravljanje parametrima osvjetljenja te prilagođavanje intenziteta i tonova boja s nekoliko jednostavnih dodira.

Sve svjetiljke su opremljene posebnom TWIN LED tehnologijom koju pokreću višenamjenski sustavi pomoću kojih se osvjetljenje može kontrolirati na različitim razinama. Neki sustavi omogućuju statički odabir, drugi dinamičku kontrolu temperature boje.

Podgradna rasvjeta za elemente

Svjetiljka UNIKA D-MOTION ima svijetleći rub u nosaču nagnutom za 15 ° i na taj način osigurava savršeno osvjetljenje radne površine. Karakteristični svijetleći prsten u sredini svjetiljke ostavlja prostor za različite funkcije svjetiljke. UNIKA D-Motion je tako dostupna u četiri izvedbe, kao svjetiljka, svjetiljka s prigušivačem na dodir, s utičnicom ili dvostrukim USB punjačem. Kod UNIKA D-MOTION svjetiljki, izrađenih od polikarbonata i termoplastičnih polimera, moguće je kontinuirano podešavanje boje i jačine svjetla. Upravljanje se vrši preko svjetiljke s prigušivačem na dodir.

U izvedbi UNIKA TDM D-MOTION ugrađen je dodirni prekidač koja uključuje i isključuje pojedinačne svjetiljke i sve s njima povezane svjetiljke. Osim toga regulira njihovu svjetlinu. Prekidač omogućuje i odabir temperature boje svjetla (2700 K ili 3900 K). 

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )