Alle News Impuls

Individualni dizajn - Legrabox Special Edition

Shabby Chic sa stranicom u izvedbi Noble Rust. © Blum

#IMPULS | „Najviši oblik individualnosti je kreativnost“, znao je to već njemački doktor Gerhard Uhlenbeck. Shodno s time, stručnjak za okove za namještaj, tvrtka Blum, osmislila je posebnu kolekciju dobro poznatog izvlačnog sustava Legrabox: Special Edition čini svaki komad namještaja jedinstvenim i prikladnim za svaki stil stanovanja.

Koliko poseban može biti Legrabox? Tvrtka Blum pokazala je to svojom posebnom kolekcijom Special Edition. Neobičan izgled stranica koji se temelji na novoj boji karbon crnoj mat, kao i kombinacija materijala s nehrđajućim čelikom na kojem ne ostaju otisci prstiju na površini, 3D utiskivanjem karbonskog izgleda ili strukturiranim premazom s imitacijom hrđe. Special Edition kolekcija usklađenih boja nudi izvanredan izgled ladica. Unutarnje ladice uvijek su u elegantnoj karbon crnoj boji - savršena podloga za različite stilske kombinacije. Na primjer, zlatni Branding-Element osigurava poseban efekt, dok sjajna vanjska površina izrađena od nehrđajućeg čelika s premazom protiv otisaka prstiju stvara uzbudljiv kontrast crnoj unutrašnjosti. Shabby chic stil, koji se učestalo koristi kod uređivanja interijera, dolazi u kombinaciji s ukrasnim elementima s površinskim premazom Noble Rust ili karbon crnoj - za potpuni vizualni učinak.

Individualnost plus

Legrabox Indivudal ide korak dalje. Ovdje se može u potpunosti uživati ​​u kreativnoj slobodi, odabrati individualne materijale i boje ili stranice brendirati vlastitim dizajnom. Ukratko, s Legrabox stranicama se može postići poseban štih koji će oduševiti vaše kupce. To zna i Michael Lang iz Bluma, koji je na sajmu BWF 2022 predstavio Special Edition i Legrabox Individual: „Postoji trend individualizacije. Stolari izrađuju individualni namještaj i treba im dati priliku da bude što slobodniji u dizajnu s okovom. Osim toga, vrijednost se pridaje i činjenici da, na primjer, ladica također nudi slobodu dizajna. Za ovo područje, koje često karakteriziraju visoke cijene, stvorili smo mogućnost da pomoću okova stvorimo nešto posebno i individualno."

100.000 puta

Naravno, svi Legrabox sustavi - uključujući novi dizajn - oslanjaju se na provjerenu kvalitetu. S prilagodljivim Blumotion sustavom prigušivanja, koji se sastoji od 169 dijelova koji su promišljeni do posljednjeg detalja, ladice se nježno i tiho mogu otvoriti i zatvoriti 100.000 puta. Tu su i nevjerojatno lijepe, tanke bočne stijenke od 12,8 milimetara koje posebnom elegancijom privlače pažnju. 

 

WEB KATALOG: Legrabox Special Edition

( )