Alle News Pogled

Gerd Schachermayer o aktualnoj situaciji

Cijenjeni kupci,

nadam se da ste dobro. Koliko god ova izjava može zvučati banalno - u trenutnoj situaciji od najveće je važnosti. U vrlo kratkom vremenu koronavirus doveo je do izvanrednog stanja širom svijeta. Naše obiteljsko poduzeće je također prisiljeno za rad u kriznom modu. S ukupno 2400 zaposlenih imamo veliku društvenu i ekonomsku odgovornost. Stoga u potpunosti podržavamo odredbe naše Vlade. Od samoga početka poduzeli smo odgovarajuće mjere kako bismo što više usporili širenje virusa. 
 
Istodobno nastojimo održati poslovanje naše tvrtke što je moguće duže. Međutim, daljnji razvoj trenutno nije predvidljiv. Ali jedno je sigurno, ovu ćemo krizu izdržati s našim snažnim timom zaposlenika. Mi smo se također odlučili za model poslovanja sa skraćenim radnim vremenom što će omogućiti zadržavanje svih radnih mjesta. Rezultat toga je skraćeno radno vrijeme, a dio naših zaposlenika rade od kuće. Za sve one koji rade na terenu, činimo sve što je moguće da zaštitimo njihovo zdravlje. Želio bih zahvaliti svim zaposlenicima na solidarnosti, fleksibilnosti i nevjerojatnoj povezanosti koju smo doživjeli u posljednjih nekoliko tjedana!

Na Linku niže u tekstu možete pronaći sažetak svih za Vas važnih informacija za kupce. O svim daljnjim postupcima biti ćete pravovremeno obaviješteni na našoj web stranici.   

Na kraju, želim Vama, Vašoj obitelji i Vašim suradnicima sve najbolje i ostanite zdravi!

Lijepi pozdrav 

Gerd Schachermayer 

 

Sve važne informacije za kupce.

( )