Alle News Impuls

Otvorite krila - proširite vidike

#IMPULS | Tvrtka Hettich nam donosi brojne inovacije, nove ideje i inovativna rješenja za uređivanje doma. Još jedan novitet iz široke ponude je okov za klizna preklopna vrata WingLine L koji je savršena kombinacija inteligentne tehnologije, funkcionalnosti i dizajna.

Hettich rješenja za preklopna klizna vrata koja omogućuju zanimljiv i raznolik dizajn fronti - okov za preklopna vrata Wing Line L.  Prednost ovog okova je različito područje primjene u spavaćim sobama, kuhinjama ili uredima te mogućnost odabira ugradnje kliznih preklopnih vrata na frontu ormara ili na vodilicu koja odvaja prostoriju. Elementi vrata u gotovo svim veličinama, materijalima i težinama mogu se udobno, sigurno i dugotrajno pomicati. Klizni okov WingLine L pouzdano i sigurno pokreće vrata težine do 25 kg i visine do 2.400 mm. Dodatne prednosti su optimizirane osobine klizanja, jednostavna montaža bez alata, kao i minimalno uskakanje vrata za učinkovitiju organizaciju unutarnjeg prostora. 

Push / Pull to move 

Revolucionarni mehanizam za otvaranje Push / Pull to move omogućuje da cjelokupni sadržaj ormara bude dostupan samo jednim pomicanjem ruke. Pull to move i Push to move su dva jedinstvena mehanizma za otvaranje sustava preklopnih kliznih vrata povlačenjem ili guranjem. Laganim povlačenjem ručke ili nježnim pritiskom na frontu (bez ručki) vrata se otvaraju potpuno neovisno i pomiču se prigušeno u otvoreni položaj. Otvaranja je potpuno mehaničko, tako da nisu potrebni kabeli ili priključci za napajanje.

Push to move (skica 1)
Laganim pritiskom na prednju stranu vrata se otvaraju automatski i ručno se vraćaju u zatvoreni položaj.

Pull to move (skica 2) 
Minimalnim povlačenjem ručke, vrata se automatski otvaraju iz kuta otvaranja od 1 ° i vraćaju se natrag u zatvoreni položaj.  

Pull to move Silent (skica 3)
Laganim povlačenjem ručke, vrata se automatski otvaraju iz kuta otvaranja od 35 ° i vraćaju se prigušeno natrag u zatvoreni položaj.    

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )