Alle News Impuls

Dodatni prostor za odlaganje

Sustav ovjesnog regala VS ADD® Door savršeno je rješenje za svaku kupaonicu. © Vauth Sagel

#IMPULS | Vauth Sagel sustav ovjesnog regala VS ADD® Door nudi praktično rješenje za pohranu i jednostavno ga je ugraditi u svaki neiskorišteni prostor u kućanstvu: u ormaru, na vratima ormara ili na bilo kojem zidu u prostoriji. VS ADD® Door se u samo nekoliko koraka može prilagoditi i proširiti.

U tvrtki Vauth Sagel fokus je uvijek bio na pronalaženju najboljeg načina iskorištavanja prostora za odlaganje i pohranu. Stručnjaci za razvoj noviteta posebno su se koncentrirali na često loše iskorišten ili potpuno neiskorišten prostor, npr. u kuhinjskim elementima. Njihovo pametno i praktično rješenje je sustav ovjesnih regala VS ADD® Door. Ova inovacija na tržištu postavila je nove standarde funkcionalnosti, a ujedno je ispunila najviše zahtjeve u pogledu dizajna.

Dodatni prostor za odlaganje u svim prostorijama kućanstva

Raster profili, od čelika praškasto lakiranog, na koje se vješaju ovjesni elementi ili police lagano se montiraju i stvaraju dodatni prostor za pohranu u kuhinjama, pomoćnim prostorijama, kupaonicama i dnevnim boravcima. Bilo da se montiraju u ormaru, na unutrašnjoj strani vrata ormara ili na bilo kojem zidu u prostoriji, sustav VS ADD® Door na zabavan način omogućava individualnu ugradnju polica koje se mogu fleksibilno podesiti. Na taj način se, praktično i uz uštedu prostora, pohranjuju svakodnevni predmeti koji se često koriste. Bez obzira gdje se sustav VS ADD® Door ugrađuje - budući da je dostupan u visinama od 650, 1354 i 1900 mm, uvijek će pronaći savršeno mjesto.

Sustav ovjesnog regala VS ADD® Door trenutno je u Schachermayeru dostupan u modernoj lavasivoj boji.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )