Alle News Pogled

Alati za lakše naručivanje

#POGLED | Na Schachermayerovom web katalogu možete pronaći više od 65.000 tisuća artikala. Kako bi vam pomogli u odabiru proizvoda koji vam najviše odgovaraju, osim mogućnosti uspoređivanja artikala, predlažemo i referentne artikle. Također na web katalogu: mogućnost preuzimanja planova u CAD / CAM formatima za gotovo 4.000 Blum artikala.

Online trgovine nude kupcima razne mogućnosti pretraživanja proizvoda koji najviše odgovaraju njihovim potrebama. Međutim, zbog velikog izbora često je teško donijeti odluku na prvi pogled. Schachermayer je u svom web katalogu razvio alate koji kupcima olakšavaju precizno pretraživanje. Tako, na primjer, osim mogućnosti uspoređivanja artikal predlažemo i referentne artikle. Prednosti za kupce su očite: ušteda vremena, pregled potrebnih dodatnih artikala i usporedba cijena od različitih proizvođača.

Uspoređivanje artikala

Uz alat „Uspoređivanje artikala“, koji možete pronaći na portalu za partnere desno ispod proizvoda, Schachermayer na web katalogu nudi alat koji kupcima olakšava usporedbu proizvoda bez obzira na proizvođača.

Alexander Steilner, voditelj marketinga proizvoda: „Sav naš trud usmjeren je prema tome da našim kupcima zajamčimo najbolju moguću uslugu u smislu učinkovitog pretraživanja artikala, potpunog informacijskog sadržaja i pouzdanog izbora proizvoda u Online katalogu.“ 

Referentni artikli

Kako bi se kupcu pružila podrška u potrazi za pravim proizvodom u web katalogu, pregledno su prikazani referentni artikli koji pripadaju proizvodu - podijeljeni u područja „Potrebni dodatni artikli“ i „Dodatni artikli - opcija“. Kupac više ne mora pojedinačno tražiti artikle koji bi ga mogli zanimati, već na popisu ima jasno navedene proizvode, uključujući i cijenu.

Blum: CAD/CAM podaci

Schachermayer odnedavno nudi dodatnu uslugu za gotovo 4.000 Blum proizvoda u svom web katalogu: za svaku stavku, uključujući i setove, sada je moguće jednostavno i praktično preuzeti podatke bitne za planiranje u različitim CAD/CAM formatima. Na taj način vas Blum i Schachermayer optimalno podržavaju u planiranju i izradi vaših projekata. Uz svaki Blum artikal se nalazi link (poveznica) koja vas vodi u CAD/CAM podatkovnu uslugu na kojoj dobivate podatke o proizvodima. Bez obzira radi li se o 3D pojedinačnim proizvodima ili 3D kombinacijama, 2D skicama, 2D ugradnji ili cijelim CAD paketima. Blum servis link na Schachermayer web katalogu - brzo, pregledno i u bilo kojem trenutku. 

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )