Alle News Pogled

25 godina Schachermayera u Hrvatskoj

© SCH/HR

#POGLED | Povodom 25 godina poslovanja Schachermayera u Hrvatskoj organizirali smo Dan otvorenih vrata za Schachermayer partnere. Održan u petak 2. rujna u Zagrebu, okupio je preko 800 posjetitelja, naših poslovnih partnera, kupaca te domaće i strane dobavljače.

Prezentacija novih proizvoda iz područja poslovanja Stanovanje i Građevina, izloženih u našem prodajno-izložbenom salonu, počela je u 14:00 sati. U suradnji s našim dugogodišnjim partnerima ispred zgrade smo postavili natkrivene prezentacijske stolove na kojima su bili izloženi proizvodi iz područja Proizvodnja - ručni električni alati i pričvrsna tehnika. Strojeve za obradu drva i metala posjetitelji su mogli razgledati u zasebnoj prostoriji u prizemlju.

Osim poslovnih tema i sadržaja uživalo se u bogatom glazbenom programu, ukusnom roštilju i obilnom bifeu. Za dobro raspoloženje pobrinuli su se odličan DJ i popularni pjevač zabavne glazbe Joško Čagalj Jole.

Ovu jubilarnu proslavu organizirali smo, prije svega, kako bismo podijelili s vama svoje znanje i iskustvo, dali podršku partnerima i suradnicima, ali i izrazili zahvalnost na do sada ukazanom povjerenju i uspješnoj poslovnoj suradnji.

( )