Portal za partnere

Vodeće mjesto za usluge namijenjene obrtima, industrijskim i trgovačkim poduzećima

[Translate to Hrvatska:]

Portal za partnere razvio se u neizostavnu uslugu za obrtnike, industrijska i trgovačka poduzeća čak i izvan ove industrijske grane. Kao registrirani kupac imate pristup cijelom asortimanu proizvoda iz mrežnog kataloga i mnogim drugim uslugama i alatima. Da biste došli u osobno područje, prijavite se kao Schachermayer kupac s pomoću svojih mrežnih pristupnih podataka. Prvi ste put na portalu za partnere? Mrežni pristup možete zatražiti OVDJE.

 

Platforma za kupce za veću produktivnost

Mrežni katalog – pretražujte i uspoređujte putem interneta

Mrežni katalog sadržava oko 100 000 artikala, svakodnevno se ažurira i nudi trenutačne informacije o cijenama i isporuci kao i praktične opcije pretraživanja i uspoređivanja. Digitalna proširenja, poput CAD podataka, uputa za montažu, videozapisa, pomažu radnicima tijekom primjene.

idi na asortiman​​​​​​​

Košarica – naručivanje putem interneta 24 sata na dan

Portal za partnere vodi izravno u poslovne uspjehe i odgovara temeljnoj zamisli o brzoj i neposrednoj usluzi. U bilo koje doba dana, 7 dana u tjednu, 24 sata na dan kupci naručuju potrebne artikle putem svoje košarice ili mobilnim putem preko pametnog telefona. Isporuka se izvršava radnim danima u Austriji, u roku od 24 sata.

Aplikacije – etiketiranje i korištenje usluga putem interneta

Za optimalan pregled izravno na lokaciji skladišta imate mogućnost izrade i ispisivanja individualnih etiketa i označavanja svojih skladišnih prostora. U svakodnevnom poslovanju pomažu vam ostale usluge, kao što su monitor prometa i računa, preuzimanje dokumenata, katalog za prelistavanje i servis velikih strojeva.