Popis artikala i PuSCH App

Savršena kombinacija za profesionalno naručivanje i upravljanje

U sklopu PuSCH sustava za podršku Schachermayer partnerima, SCH-kupci na Portalu za partnere u popisu artikala ili u Smartphone aplikaciji PuSCH App pronalaze jedno optimalno rješenje za znatno brže i jednostavnije upravljanje proizvodima i zalihama na skladištu.

Moguća područja primjene:

  • Servisna vozila
  • Regalne police u trgovinama
  • Rezervni dijelovi i pomoćni materijali u policama
  • Ponavljajuće narudžbe
  • Ponavljajući projekti
  • Individualni projekti za kupce
Popisi artikala i PuSCH App mogu se koristiti zajedno, ali i odvojeno, neovisno jedno o drugome. Popis artikala sastoji se od liste artikala i liste za naručivanje te nudi brojna područja primjene:

POPIS ARTIKALA: Vaš individualni katalog proizvoda
Popis artikala može biti potpuno individualno kreiran prema potrebama kupca. Dakle, određene skupine artikala možete sortirati (npr.: ponavljajuće narudžbe, skladište, servisna vozila, projekti..itd.) i kao takvim optimalno upravljati.
Tako sortirani popisi artikala čine jedan individualno kreiran „katalog proizvoda“ koji je ujedno i podloga za liste naručivanja, individualne etikete, funkciju „kupi sada“, Code- Scan pomoću Smartphon mobilnog uređaja itd.


LISTE ZA NARUČIVANJE s unosom dodatnog teksta
Iz popisa artikala možete generirati listu za naručivanje. Mogućnost unosa dodatnog teksta za komisioniranje, termin isporuke te integrirana funkcija „kupi sada“ pružaju veliku prednost korisnicima. Ovakvim načinom naručivanja i brzom isporukom SCH-kupci štede na skladišnom prostoru i skladišnim troškovima.
Unos artikala na popis artikala kao i na listu za naručivanje moguć je upisivanjem broja artikla, ali isto funkcionira sasvim jednostavno klikom preko webkataloga ili preko Code- Scan pomoću Smartphon mobilnog uređaja. Ukoliko neki odabrani artikli izlaze iz programa, biti će označeni na obadvije liste.


Popis artikala & korištenje mobilnog uređaja PuSCH App:
SCH-kupci imaju direktan pristup preko Smartphone mobilnog uređaja za upravljanje/obrađivanje i savršen pregled odabranih artikala i listi za naručivanje. Kada su liste sinkronizirane s mobilnim Smartphone uređajem, tada na mobilnom uređaju imate kompletne informacije o proizvodima s fotografijama i detaljnim opisom.


KUPI SADA: naruči samo jednim klikom
Neovisno o tome gdje se nalaze, SCH-kupci mogu pomoću aplikacije PuSCH App na Smartphone mobilnom uređaju i funkcije „kupi sada“, sve odabrane artikle u košarici naručiti jednim jedinim klikom.


KREIRANJE ETIKETA:
Za optimalan pregled direktno na skladišnom mjestu SCH-kupci imaju mogućnost prema svojim individualnim potrebama kreirati etikete, ispisati i savršeno obilježiti skladišna mjesta. Program za kreirenje etiketa uključujući i predloške standardnih uobičajenih formata nalazi se na Portalu za partnere u izborniku „Aplikacije“.

Etikete & korištenje preko mobilne aplikacije PuSCH App:
Pomoću aplikacije PuSCH App i Smartphone mobilnog uređaja ili Bluetooth skenera, SCH-kupci skeniraju Barcode s etiketa direktno na skladišnom mjestu ili EAN Code na proizvodu te na taj način optimiraju proces nabave.

Dodatne informacije
Korisničke upute na desnoj strani sadrže detaljne opise funkcija koje možete preuzeti u pdf formatu. Korisnički video zapisi prikazuju kako pojedine funkcije mogu koristiti u praksi. Vaši prodajni savjetnici kao i stručno osoblje u Schachermayer centrali, na raspolaganju su za dodatna pitanja 01/24999 00